МАЛКОТО ОТ ТЕБ Е БЕЗЦЕННО ЗА МЕН! Казвам се Димислава

...
МАЛКОТО ОТ ТЕБ Е БЕЗЦЕННО ЗА МЕН! Казвам се Димислава
Коментари Харесай

Заедно за Дими! 21-годишна студентка от ПУ се бори с коварна болест, търси помощ за да живее

МАЛКОТО ОТ ТЕБ Е БЕЗЦЕННО ЗА МЕН! Казвам се Димислава и съм на 21 година Всичко стартира от лека болежка в бедрото, която последователно стана непоносима и се наложи да потърся повода. Поставена ми бе страшна диагноза- „ Сарком на Юинг “ (злокачествен рак на костта). Знаейки, че е доста нападателен израстък незабавно започнах първия стадий от лекуването с химиотерапия в България. Оказа се, че вторият стадий е още по-важен- интервенцията. Тъй като това заболяване е извънредно рядко и експерти в тази област няма доста, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лекуване, като запазят костта ми, само че сумата за интервенцията е непостижима за мен и фамилията ми...затова апелирам за вашата поддръжка и помощ, с цел да се оправя в тази тежка за мен борба. Имах и към момента имам цели и фантазии в живота си, и нямам желание да се предам елементарно пред подлата болест!!!
Прочетете още
Моля от сърце за вашата поддръжка, с цел да я победим дружно! Искам да пребивавам, имам вяра, че имам още доста какво да дам на света! Благодаря и прегръщам всеки от вас, бъдете здрави!

Това са думи на 21-годишната Димислава Николова от гр. Хисаря. Тя е студентка в ПУ „ Паисий Хилендарски “, компетентност „ Българска лингвистика “. Живее с проблемите и фантазиите на всяко младо момиче, до момента в който не чува страшната диагноза - Сарком на Юинг. До момента, е провела химиотерапия в България, както и съвещания с лекари в страната, в Германия и в Турция. Предстои й осъществяване на лекуване в Турция, включващо няколко курса химиотерапия, лъчетерапия и комплицирана оперативна намеса. Стойността му възлиза на 135 000 евро, с които Дими и фамилията й не разполагат. Първата й химиотерапия в Турция е планувана за 11.06.2023 година в клиника „ Acibadem “.

Ако имате опция, апелирам, помогнете на Дими да се пребори и да има пълностоен живот! Банкова сметка, посредством която бихте могли да го сторите:

ЦКБ АД – клон Карлово

IBAN BG51 CECB 9790 10C2 6135 03

BIC CECBBGSF

Титуляр ДАНИЕЛА ГАНЧЕВА НИКОЛОВА /Майка на Дими/

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР