Малко вероятно е планираната цел за приходи на Русия за

...
Малко вероятно е планираната цел за приходи на Русия за
Коментари Харесай

Лондон вещае провал на Русия

Малко евентуално е плануваната цел за доходи на Русия за 2024 година да бъде изпълнена, както е посочено в бюджетния проект. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че евентуално държавното управление ще трябва да обмисли други политически ограничения, за да финансира плануваните си разноски.

" Руското държавно управление има амбициозни проекти да усили разходите с 26% през 2024 година Това се основава на оптимистичните упования за повишаване на приходите с 22%, като приходите от нефт и газ се чака да се усилят с съвсем 25%. Вероятно правителството ще би трябвало да понижи вноските си във Фонда за национално благосъстояние и да усили вътрешните налози и дълга, с цел да финансира плануваните разноски ", счита английското разузнаване.

В отчета се показва, че тези политики съвсем несъмнено ще имат неблагоприятни резултати върху икономиката в средносрочен до дълготраен план чрез поддържане на инфлационен напън или ограничение на бъдещия стопански напредък.

Въпреки че Фондът за национално богатство видимо е предопределен за дълготрайното икономическо благополучие на съветския народ, той все повече се употребява за финансиране на нашествието в Украйна, като цената на активите му е спаднала с 10% през 2023 година, регистрират от английското МО.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР