Малко вероятно е отборът на Барселона да се опита да

...
Малко вероятно е отборът на Барселона да се опита да
Коментари Харесай

Барселона няма намерение да взима Погба

Малко евентуално е тимът на Барселона да се опита да притегли полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, в случай че той стане свободен сътрудник през идното лято. 28-годишният халф навлезе в последните 12 месеца от контракта си и договарянията за нов договор вървят постепенно.

Погба ще може да подпише прелиминарен контракт с различен клуб през януари, в случай че реши да не преподписва с „ алените дяволи “. Интерес към него не липсва, защото някогашният му клуб Ювентус, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид наблюдават обстановката му.

Според „ Sport “ обаче не се чака Барселона да се причисли към конкуренцията за подписа му, макар че може да не се наложи да заплаща трансферна сума за него. Това частично се дължи на обстоятелството, че „ каталунците “ не престават да страдат от съществени финансови усложнения.

Това може да се окаже проблем по отношение на възможната заплата на Погба. В момента той печели към 15 милиона паунда годишно в Ман Юнайтед или по 290 000 паунда на седмица. Това е сума, която Барса не може да си разреши и по тази причина е малко евентуално да се опитат да го вземат.

Иначе французинът стартира сезона във впечатляваща форма, като записва седем асистенции в първите си осем мача във Висшата лига.

Barcelona don't see Pogba as viable
— SPORT English (@Sport_EN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР