Малко вече от 6 месеца след появата на последния сгъваемия

...
Малко вече от 6 месеца след появата на последния сгъваемия
Коментари Харесай

Скоро може да очакваме нов Motorola Razr

Малко към този момент от 6 месеца след появяването на последния сгъваемия телефон Motorola Razr на пазара, компанията удостовери, че сега се създава още един нов модел Razr. Освен това се чака устройството да бъде налично напълно скоро.

В изявление за CNBC Янг Юанкинг, основен изпълнителен шеф на Lenovo, показа, че „ напълно скоро “  ще бъде пусната нова версия на  Motorola Razr. Освен това той разяснява, че сгъваемата серия Razr се радва на много добър интерес. Очакванията на компанията са още по-високи, защото новият модел ще е „ доста по-добър. “

Историята на Motorola Razr до момента

Motorola бе една от първите компании, които се завърнаха към нишата на сгъваемите телефони с стартирането на първия Razr през февруари 2020 година Моделът провокира интерес към тази забравена технология, само че проблеми с издръжливостта, слабата продуктивност и камера се оказаха съдбовни за телефона.

След по-малко от година Motorola показаха Razr 5G, прочут още като Razr (2020). Този път дизайнът беше доста по-изчистен, представянето беше доста усъвършенствано, а батерията и камерата също получиха нужните ъпгрейди. Телефонът не беше съвършен, само че несъмнено това бе сгъваемият модел, който компанията искаше да пусне на пазара в началото.

 Motorola Razr 2022 и всичко за новия сгъваем смарт телефон - News.bg

След това последва „ изсъхнал интервал “  за линията Razr чак до август 2022 година, когато беше пуснат Razr 2022. Той обаче в началото бе разполагаем единствено в Китай, а световното му разпространяване се случи през октомври. Интересен факт е, че моделът по този начин и не доближи до Съединени американски щати.

Какво да чакаме от  Razr 2023

Вече сме на прага на появяването на четвъртия модел Motorola Razr. Досега няма нищо публично нито от Motorola, нито от компанията-майка Lenovo. В Интернет въпреки всичко изтичат фрагменти с визията на телефона и дизайнът е много забавен.

В поредност изтеклите фрагменти се вижда, че дисплеят от капака изпълва съвсем цялата горна част на телефона.

Razr (2020) и Razr (2022) дават опция да се започват съвсем всички приложения от екрана на капака, като се чака ситуацията с Razr (2023) да е същото, единствено че с доста по-голямо налично пространство. В съпоставяне с Galaxy Z Flip 4 и даже Oppo Find N2 Flip, дисплеят от капака на идната Motorola наподобява впечатляващо огромен. Новият Razr ще бъде със заоблени ръбове за разлика от предходните модели.

За да разберем, дали всички тези непотвърдени информации ще се окажат действителност, ще би трябвало да изчакаме още малко.

Motorola Razr (2023) ще бъде разполагаем скоро

Ако се доверим на думите на основния изпълнителен шеф на Lenovo Янг Юанкинг, то би трябвало да забележим Razr (2023) на пазара още тази година. Тук се появява следният въпрос, дали той няма да бъде пуснат единствено на територията на Китай?

Безспорно сгъваемият Razr (2023) ще бъде забавна джаджа, стига да стигне до европейския пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР