Малко таралежче е в зооклиника, след като първокласници от столичното

...
Малко таралежче е в зооклиника, след като първокласници от столичното
Коментари Харесай

Първокласници измъчват таралежче в двора на столично училище

Малко таралежче е в зооклиника, откакто първокласници от столичното 138 учебно заведение в кв. „ Гео Милев “ хвърляли по него камъни.

За случая описа Нели Димитрова в групата на квартала във Фейсбук. Момиченце от същата група се пробвало да отбрани мъника, покривайки го с жилетката си, описа още тя. Учителката помогнала, като пренесла животното на тротоара отвън двора, към този момент кървящо. " Ще бъде добре, в случай че някои от вас поговорят с децата си за това ", отбелязва тя.

Животното към този момент е в клиника, обезпаразитено и на антибиотик, с хематом и доста уплашено, възможностите му да оцелее са положителни, отбелязва Нели Димитрова, представена от Столица.bg.

В доста квартали на столицата се срещат таралежи. Те са тип с най-строга отбрана, дейности като хващане, ликвидиране, гонене, даже обезпокояване и транспортиране, са неразрешени. Животните са изцяло безобидни, хранят се с инсекти и няма никаква причина да бъдат нападани, разясняват жителите.

" Прекарвайки много време с щерка си в парка, образно виждам повода за " раждането " на експанзия в децата. Родителите подритват гълъбите, тъй като били " носители на мизерии ", гонят кучета и котки, съпроводени с псувни и прилагателни... Децата одобряват това поведение на родителите за редно и за добър образец, надлежно ето го резултата. Адмирации за момиченцето! ", отбелязва гражданка.

" Деца в първи клас оставени без контрол е по-притеснителното нещо, на което никой не обръща внимание. Тези деца до през вчерашния ден са били в детска градина безусловно, къде е учителката и за какво е разрешила да се стигне до там? ", пита друга жителка на квартала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР