Малко странно е БСП с 27 депутати да се опитва

...
Малко странно е БСП с 27 депутати да се опитва
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: ПП ще прави правителството, БСП, ДБ и ИТН са на колене

„ Малко необичайно е Българска социалистическа партия с 27 депутати да се пробва да прави държавно управление. Но те са подвластни от Политическа партия, всички го споделят. Така че държавното управление вероятно ще го прави Политическа партия, а другите три партии – Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, ще играят подгряваща роля и ще се съгласяват ”, съобщи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков по Нова телевизия.

„ По необичайно стичане на събитията и подигравка на ориста тези три партии сега са на колене пред Политическа партия. Те имат алтернативата или да отидат на избори, което явно е рисково за тях, или оттук насетне, бивайки заложници на Политическа партия, да извършват всички техни стремежи. Политическа партия влязоха в удивително мощна позиция по отношение на някогашните си съдружни сътрудници – Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ. Доколкото познавам интригантския жанр на тези хора, те ще се възползват на макс. Няма да се изненадам, в случай че Има Такъв Народ гласоподават Гюров да стане началник на Българска народна банка, а Радостин Василев да получи нов министерски пост. Слави Трифонов е на колене сега ”, разяснява Чолаков.

Според него Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България са паднали в обикновен капан, заложен от Политическа партия.

„ Кирил Петков и Асен Василев оповестиха още предходната година, че който беседва с ГЕРБ, е мафия. По този метод им стопираха опцията да беседват с нас и ги трансфораха в свои заложници ”, счита Чолаков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР