Малко странни избори, в които почти препотвърдихме резултата си от

...
Малко странни избори, в които почти препотвърдихме резултата си от
Коментари Харесай

Марешки смята, че почти си е повторил резултата от парламентарните избори

Малко странни избори, в които съвсем препотвърдихме резултата си от парламентарните избори – по този начин водачът на " Воля " Веселин Марешки видя предишните към този момент избори за Европейски парламент.
Справка в формалната интернет страница на ЦИК демонстрира, че през 2017 година " Воля " взе 4,26%, до момента в който в този момент е над половин % по-малко. Като безспорен брой гласове обаче, през 2017 година партията на Марешки взема над 145 000 гласа, в този момент е под 67 000 гласа.
Марешки благодари " на всички български родолюбци, които показаха волята си, все пак, което се случваше и продължава да се включва ".
Като заключения, водачът на " Воля " уточни преди всичко " извънредно омерзение към политическата класа ". Той даде образец с изборната интензивност – съвсем 20% по-ниска в България от междинната в Европа. Освен това, Марешки счита, че българите не се интересуват от евроизборите и смятат него и групировката му за доста по-полезни в България.
Третият извод на Марешки е, че " в случай че до неотдавна министър-председателят си имаше любимци пуделчета, в този момент очевидно се е пренастроил и минава към прасенца ". Лидерът на " Воля " не пропусна и да каже, че опозицията в България, изключително извънпарламентарната, има с 25% по-висок от ръководещите що се отнася до нарастване на гласове, като посочи " Демократична България " за образец. " С 9% поддръжка от българското общество не можеш да поддържаш подобен режим, би трябвало да си доста по-диалогичен ", обърна се Марешки и към ГЕРБ.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР