Малко снимки, размисли и въпроси. Към управляващите от ГЕРБ: От

...
Малко снимки, размисли и въпроси. Към управляващите от ГЕРБ: От
Коментари Харесай

Нали Борисов винаги подаваше оставка при окървавяване на протеста?

Малко фотоси, размишления и въпроси.
Към ръководещите от ГЕРБ:
От оня ден тролско-симпатизантска маса непрестанно споделя фотография на протестиращи, които " къртят " жълтите павета.

Ще ми се обаче да задам и един строителен въпрос - за какво въпреки всичко по този начин елементарно могат да се откъртят? Дали качеството им прекомерно сходно с това на властта? 

Вторият ми въпрос е обвързван с един явен спомен. Не беше ли Бойко Борисов индивидът, който сподели, че няма да ръководи при кървави митинги? Това беше мотив през 2013-та за оставката му, само че в този момент критерият по окървавянето не съществува. Странно. Онова окървавяване през зимата на 2013-та наподобява да е било по-зловещо от настоящето...Не разбирам. 
На идващите фотоси виждаме дейностите на полицията и тук идват въпросите към Министерство на вътрешните работи.

Според вас това не е несъразмерна приложимост на мощ, по този начин ли е, господа служители на реда?
Казвате, че не сте пускали нервнопаралитичен газ. А какво съдържаше това, което нямаше цвят и аромат и провокира кашлица с остатъчни резултати часове наред?
Защо причинителите на зулумите против вас се разхождат на независимост? Тук ще си разреша самичък да си отговоря. Защото шефовете ви не ви разрешават да ги заловите, на прокуратурата да им повдигне съответни обвинявания, а на съда да им даде съществени присъди.

Вие търпите тези хора да мятат бомби по вас, тъй като са нужни на властта, тъкмо в този момент. Защото са идеалният мотив, който може да дискредитира митинга. " Възстановявате " публичния ред като биете и арестувате елементарни хора и пазите тези, които фалшифицират публичните поръчки, разпределят еврофондовете между тях и най-после ви пращат провокатори, които заплашват здравето ви.
На една от фотосите виждаме и доста забавен знак на страж на реда. Череп и надпис " One shot. One kill. I decide. No remorse ". В превод “Един изстрел. Едно ликвидиране. Аз вземам решение. Без разкайване. Интересни човеци ни " охраняват ".

На последната фотография виждаме следващата калинка, която долази до властта. Съжалявам, само че няма да се примиря с това да ме ръководят тези. Няма да приема сходни лица да дефинират бъдещето на страната, в която желая да отгледам поколението си.

Готов съм да ме бият, да ме арестуват, да ме обгазяват, само че не и да оставя тези хора да трансформират главния ни закон, да досъсипят и остатъците от държавност и народна власт в България и най-после да харчат умерено откраднатите от нас средства. Времето ви в ръководството изтича и часовникът не може да бъде спрян. 
Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР