Малко сме хората в тая държава, които все още не

...
Малко сме хората в тая държава, които все още не
Коментари Харесай

Шок и ужас: 5 случая, в които родните плеймейтки решиха, че могат да пеят

Малко сме хората в тая страна, които към момента не сме пропяли. Не знаем дали има статистика, само че не бихме се изненадали, в случай че на глава от популацията в България има най-вече певици. И плеймейтките и инфлуенсърките способстват устойчиво за това! Ето някои образци от близкото и далечно минало в тази посока:

Виж още: УАУ! Вижте още по-разхубавената щерка на Бони, нови фотоси шашнаха почитателите ѝ 

Николета Лозанова

Може да сте не запомнили, а е доста евентуално и Николета Лозанова да е изтрила този епизод от живота си, само че тя записа ария с Ванко 1. Във видеото Николета се кълчеше върху скъпа кола, шепнеше неща вид " котараче ", а по едно време се появи и Валери Божинов. 

Михаела Тодорова

Това е най-прясно пропялата плеймейтка. Дебютът ѝ даже стана мотив за мини поп-фолк скандал, откакто Диона даже се закани, че в случай че още една моделка пропее, тя ще се откаже от музиката. " Женска завист ", разяснява Михаела. 

Виж още: Секси дупе в дискотека: Тя е най-горещата родна диджейка, която знае по какъв начин се прави вманиачен купон 

Джулиана Гани

Тя, уви, има неедно парче онлайн. Последно с някогашния си брачен партньор Илиян Найденов възпяха Липовона на Ричард Величков. Джулката другояче има музикално обучение, само че става въпрос за компетентност Пиано.

Жанета Осипова

Когато всичко това, за което не желаеме да пишем, само че вие ще се сетите кое, се случи през 2020 година, мнозина възпяха протичащото се. Сред тях бе и Жанета Осипова, която направи кавър на " Светът е за двама ", само че възпя военачалник Мутафчийски. Добре, че певческите извършения приключиха там.

Виж още: Балканското е в него: Той има БГ корени, наследник на Том Ханкс е и не знаете нищо за него

Марешка Бардем

Риалити звезда, моделка, инфлуенсърка... само че и певица! Марешка има неедин план зад тила си и дава обещание да прави и още. Щом има кой да я слуша...

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/
https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/
https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР