Малко след задържането им се оказа, че братът на Чеченеца

...
Малко след задържането им се оказа, че братът на Чеченеца
Коментари Харесай

Бащата на Тошо Куката - уволнен служител на ДАНС

Малко след задържането им се оказа, че братът на Чеченеца е заместител кмет от ГЕРБ в регион Западен. Поради големия медиен интерес към абсурда той разгласи, че подава оставка.

Любопитно е действието на локалния партиен водач Иван Тотев, който първо отбрани съпартиеца си с обява в обществените мрежи, само че бързо по-късно я отстрани.

Майката на Тошо Куката също заподозря политически претекстове в дейностите на полицията, прокуратурата и съда и даже изиска оставката на вътрешния министър.

Нейният брачен партньор Огнян Чалъков също членува в ГЕРБ, а през 2008-ма година е уволнен от ДАНС, защото катастрофира пийнал в подлеза под пощата. Първоначалната му версия тогава е, че жена му е карала, само че тя бързо била разплетена.

Той е прочут в партийните среди в града под тепетата с изработен скришен запис на изявление на тогавашния кмет Иван Тотев през партийните членове в точно в регион Западен през 2013-та година. Записано е обяснение на градоначалника по какъв начин ще провалят тогавашния регионален шеф Венцислав Каймаканов.

Източник: lupa.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР