Малко след тежката загуба Емилия и Жорж Башур сключиха брак

...
Малко след тежката загуба Емилия и Жорж Башур сключиха брак
Коментари Харесай

Дълбоки Съболезнования. Всички Плачат За Певицата Емилия. Взе Още Е Съсипана За Смъртта На Феди

Малко след тежката загуба Емилия и Жорж Башур подписаха брак и понесоха много рецензии за тези свои дейности от почитателите на певицата. Оттогава обаче към този момент измина година и почиталите на поп фолк изпълнителката видяха, че тя е в действителност щастлива, тъй като е разкрила любовта в лицето на Жорж Башур. Емилия и Башур се поддържат в сложните моменти и по този начин ги претърпяват по-лесно.

Днес поп фолк изпълнителката още веднъж напомни тежкия миг, в който те в Жорж Башур изгубиха част от себе си със гибелта на Феди Башур. В формалните си профили в обществените мрежи Емилия написа прочувствено обръщение към трагично починалия 19-годишен юноша.

„ Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса „ Защо??? “. Една година, в която се усмихваме и радваме, само че не както преди. Други сме, само че мощни и изпълнени с религия да обичаме и оценяваме всички моменти и всички дребни неща, които ни вършат щастливи. Когато младеж си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не желаят да го приемат… Липсата е голяма и не стихва.

Единственото, което те успокоява е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се забележим. Дано си на по-прекрасно място, прелестно дете!!! Почивай в мира, Федка!!! Поклон пред светлата ти памет “, изля душата си в обществените си профили в мрежата поп фолк изпълнителката.

Емилия с трогателни думи за трагично починалия Феси Башур сн. Facebook

Припомняме, че след загубата на Феди Башур Емилия написа и специфична балада, която посвети на неуместно починалия 19-годишен юноша. Парчето поп фолк изпълнителката кръсти „ Завинаги “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР