“Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не

...
“Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Няма да влизам в предизборните листи


“Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи ”, написа във Facebook шефката на кабинета на някогашния министър председател Кирил Петков - Лена Бориславова.

“През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното - с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на Промяната ”, добави тя.

“Не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално ”, сподели Бориславова.

Бившият шеф на кабинета “Петков ” изясни, че да се занимаваш с политика в България има своята цена.

“Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на „ Продължаваме промяната “. Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел ”, добави Бориславова.

Тя бе безапелационна, че смяната зависи от мощни персони, само че е по-голяма от всеки от нас поотделно.

“Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на Политическа партия, че ме схванаха и поддържаха, както във всеки различен миг от работата ни до момента.

От изборите на 2 октомври зависи смяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем късмет да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и в този момент ”, приключи Бориславова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР