Малко след скандалите на Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян

...
Малко след скандалите на Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян
Коментари Харесай

Като втори татко: Новият на Джулката не спира да глези сина ѝ

Малко след свадите на Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов те публично оповестиха, че ще се развеждат. Плеймейтката не се забави въобще и бързо, бързо откри човек, който да замести остарялата обич. През последните месеци очевидно е съвременно всички раздели да стават обществено притежание.

Виж още: Като в приказките: Анита на Рачков пусна фотоси от рождения ден, разцелува го пред всички

Вече публично Джулката и Илиян са разведени, само че и преди този момент силиконката напълно умерено публикуваше фотоси на нея и служителя на реда Теодор Гецов. Джулиана Гани е отстъпила всички права за сина си Давид на Илиян, само че двамата са се договорили тя да го взима през уикендите.

Виж още: След раздялата: Даниел Петканов отслабна плашещо доста, не наподобява на себе си

Новата ѝ половинка очевидно към този момент също желае да бъде татко, тъй като от всички фотоси и сторита, които разгласяват, той се грижи за Давид повече и от личната му майка.  Двамата не стопират да го водят по басейни и по почивки на морето, а Теодор по всякакъв начин се пробва да угажда на всички негови детски прищевки. В момента това дете несъмнено е доста глезено от всички, само че напълно разбираемо, защото се пробват да изкупят виновността си по този метод поради грозните си изцепки.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР