Малко след с.Българене Дивна започнала да изпреварва друга кола. Изведнъж

...
Малко след с.Българене Дивна започнала да изпреварва друга кола. Изведнъж
Коментари Харесай

България Замръзна! Шокиращата Развръзка След Зверската Катастрофа С Певицата Дивна! За Ужас На Всички Ампутираха Двата Крака На

Малко след с.Българене Дивна почнала да изпреварва друга кола. Изведнъж обаче изгубила надзор над возилото, изхвърчала от платното в ляво по посоката си на придвижване и се забила в мантинелите. Ударът е бил нечовечен, пожарникари са рязали колата, с цел да извадят пътничката, която е била с два счупени крайници. Първоначално потърпевшата е откарана в плевенската болница, а по-късно е превозена към София.

По време на вчерашната оперативка в плевенската болница е било докладвано, че се е наложила ампутация на двата крайници на пътничката. Направената алкохолна проба на Дивна била негативна. " Не е станало в нашето село, а до идващото - Деляновци, което е към община Свищов. Ние единствено чухме сирените на колите за спешна помощ ", описа кметът на село Българене Симеонка Мусакова.

Екип на вестника се опита през вчерашния ден да се свърже два пъти с Дивна - първия път телефонът й даваше свободно, само че никой не подвигна, а втория път затвори. Жена от прилежащото село Деляновци, която всеки ден пътува по този път, споделя, че в понеделник времето било слънчево, а идващият ден се изсипал огромният дъжд. "

Минах оттова към 16 ч., видях, че мантинелата е съборена и имаше сребриста кола. След мантинелата има леко дере, може би високо към половин метър, в което колата беше паднала. Мислехме, че водачът е задремал ", спомни си очевидецът. Според дамата секторът, на който изхвърчала колата, е прав. По случая са назначени механически експертизи, които би трябвало да открият по какъв начин е станала злополуката и с каква скорост се е движел водачът.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР