Малко след полунощ съпругата на президента Десислава Радева е клъвнала

...
Малко след полунощ съпругата на президента Десислава Радева е клъвнала
Коментари Харесай

Президентшата клъвна Цветанов във фейсбук

Малко след среднощ брачната половинка на президента Десислава Радева е клъвнала шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, поради изказванието му по Нова тв в събота сутринта, че президентът би трябвало да чете повече.

Цветанов разяснява по този метод изказването на Радев, че ръководещите са протегнали ръка на вярата на българина с решението за мораториум върху някои новаторски молекули за лекуване на рак.

Президентшата употребява фрагмент от " Алиса в страната на чудесата " за вярата и клъвва Цветанов, пишейки, че в действителност би трябвало да чете повече. Ето текста й:

ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на личните си шаблони. Мислиш, че отвън рамките на вярата има единствено отломки? Всъщност единствено в случай че се лишиш от последната си вяра, ще можеш да станеш същински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-накрая ще получиш опция да си съсредоточиш мислите върху това, което би трябвало да правиш, а не върху това какво ще стане в този момент. Затова, когато умира вярата знай – всичко едвам в този момент стартира и постъпи по различен метод.

АЛИСА: Да постъпя по различен метод във връзка с кое?

ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било... Към себе си да вземем за пример. Надеждата е разследване от навика — смъртоносна инерция да запазиш остарялото. Убий вярата.

До скоро мислех, че истината те прави свободен, до момента в който другар не ме подсети за този текст. Истината е разследване. Убийството на вярата е първичният акт.

Трябва да ги прелиствам тия книги, ей!!! Навикът е пъклен мощен заглушител. Дори и на вътрешния ти гласец.

Президентшата е отправила и музикален привет с музика на норвежкия композитор Томас Бергерсен, продуцирана от неговата компания Two steps from Hell - " На две крачки от пъкъла ", изпълнена от Sofia Session Orchestra. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР