Малко след полунощ е получен сигнал на телефон 112 от

...
Малко след полунощ е получен сигнал на телефон 112 от
Коментари Харесай

Мъж уби родителите на жена си, простреля брат й и се самоуби в къща с 3 деца в Маноле

„ Малко след среднощ е получен сигнал на телефон 112 от жена от село Маноле, която шокирано и обезпокоеното споделя, че нейният брачен партньор е направил ликвидиране на майка и татко й посредством потреблението на оръжие – пушка и е направил опит за ликвидиране на нейния брат. Както стана известно причинителят е на 40 години, няма престъпни прояви. Пушката е противозаконна, вид ловна, нямаме данни да е имал позволение за нея. “

Това разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев по време на брифинг за. Според първичната информация мъж е умъртвил майката и бащата на брачната половинка си , прострелял е брат й и след това се е самоубил .

„ Жертвите са мъж на 61 години, жена му на 57 години. Простреляният брат на брачната половинка е на 36 години. Динамиката на събитията е интензивна. Около 00:20 часа е сигналът. Може би до момента в който пътувахме от София той се самоуби – сред 01:30 и 02:00 часа. Най-притеснителното беше, че в парцела, в който е осъществено убийството, има и други хора – има възрастни хора. Възрастна жена, която е в инвалидно положение, както и три деца “ , разкри още основен комисар Коцев.

От Прокуратурата потвърдиха думите му. Окръжният прокурор Ваня Христева съобщи: „ Тежкото престъпно закононарушение е било осъществено през миналата нощ. Става дума за ликвидиране на две лица, трето простреляно лице, след което е последвало самоубийство на причинителя. Всички лица, които бяха упоменати, са в близки фамилни връзки като мотивът за случая до сегашния миг е открит като влошени фамилни връзки. Извършени са всички първични неотложни дейности по следствието. Извършени са няколко огледа на местопроизшествието. Иззето и приобщено по делото е оръжието на закононарушението. “

Състоянието на простреляния е устойчиво , сподели прокурор Христева. По думите й все още се правят и не престават други дейности по следствието.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР