Малко след песента „Антилопа“ направи истински фурор с всички родни

...
Малко след песента „Антилопа“ направи истински фурор с всички родни
Коментари Харесай

TITA избухва с нов хит напролет

Малко след песента „ Антилопа “ направи същински възторг с всички родни музикални ранглисти, очарователната и надарена певица Тита призна, че приготвя два нови плана. Единият ще чуем напролет, а вторият – през лятото.

„ Нещата ми се случват, а аз и целият екип сме доста окуражени да вървим нагоре с цялостна мощ. “ разкри TITA, чиято кариера започва на сцената на X Factor. Макар че "Антилопа " към момента е на върха със над 13 млн. гледания в YouTube, ТИТА не стопира да мисли за идващите си части. "Тази ария осъществя голям триумф и желая да благодаря на всички, които ни поддържаха, само че би трябвало да виждам напред. Песента, която върша сега е сантиментална балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и следят да видят една по-друга страна от мен “, добави тя.

Звездата на Adamand Records споделя още, че има цялостната поддръжка на майка си за песните, които извършва. Освен музиката, TITA има и друго доста мощно амплоа – киното, където се превъплъщава в облика на своята героиня извънредно сполучливо. “Усещам облика си в уеб сериала “Следвай ме” доста непосредствен до моя, защото героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в огромния град.

На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше доста мъчно да привикна с цялата конюнктура, с огромните дистанции и многото хора, защото в дребния град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути”, разкри Тита за присъединяване си в хитовата онлайн поредност от продуцентите на “7Talents”. “Следвай ме “ е уеб сериалът с извънредно мощен старт.

Той споделя за живота на влогърите, инфлуенсърите, Инстаграм звездите, надниква в всекидневието на младежите които се оправят сами със своите проблеми, споделя за любовта и другарствата, които животът им показва на тяхната нежна 16-годишна възраст. До момента “Следвай ме “ има осъществени два сезона, с генерирани над 15 милиона гледания на всички платформи.

“Вярвам в позитивното мислене и силата, която излъчвам. Смятам, че нашите мисли дефинират това, което ни се случва и по тази причина виждам те да бъдат вярно целенасочени. Определено обаче се изисква доста работа и ограничения, за които малко хора знаят”, описа Тита за своята формула на триумфа.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР