Малко след като се роди дъщеря й Симона се раздели

...
Малко след като се роди дъщеря й Симона се раздели
Коментари Харесай

Има нов, но го крие

Малко откакто се роди щерка й Симона се раздели с бащата на детето й – Даниел Милушев, поради невярност от негова страна

Дъщерята на " Кралицата на попфолка " Глория, Симона Загорова означи своя 28-ми рожден ден на 30 септември с охолно празненство в 2 следващи дни. Малко по-късно тя побърза да показа вълнуващите фрагменти в обществените мрежи, като от текста към тях стана известно, че красивата брюнетка има нов мъж до себе си.

Припомняме, че малко откакто се роди щерка й Симона се раздели с бащата на детето й – Даниел Милушев, поради невярност от негова страна. От тогава изпълнителката не се е показвала и не е споделяла за появилия се нов човек в живота й.

" Благодарна съм за щерка ми, фамилията, индивидът до мен и същинските другари! Богата съм щом ви имам! Благодаря на всички ви за старанието, уважението и многото изненади! Благодаря на мама и тати за музикалните поздрави! Благодаря на всички, които ме почетоха и ме поздравиха в обществените мрежи! Готова съм за нови инициативи и толкоз прелестни песни! Нямам самообладание! С доста обич! Симона Загорова (или за околните Мони бонбони) ", написа тя под видеото в Инстаграм. Важна част от празненството е бил татко й – Илия Загоров, който от дълго време е разграничен с Глория. Симона сама сподели в обществените мрежи дребна част от двудневния ваучър, като не е пропуснала да добави фрагменти от тортата, украсата, както и това, че татко й е компактно до нея. Родни звезди от сектора също побързаха да й честитят празника, като едни от първите бяха Емилия, Мария и Теодора.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР