Малко след като се появиха снимките от почивката ѝ на

...
Малко след като се появиха снимките от почивката ѝ на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Григор Димитров и намекна ли нещо за връзката им певицата

Малко откакто се появиха фотосите от почивката ѝ на остров Капри, Никол Шерцингер като че ли се стимулира да потвърди, че наподобява доста по-добре, в сравнение с папараците я демонстрират. Затова и не стопира да качва нови и нови фотоси в профила си в Instagram.

Ние пък не стопираме да ги гледаме и да се възхищаваме освен за красивата природа на Капри, само че и на страхотния външен тип на певицата.

Може би точно на инат на папарашките фотоси, Никол не пропусна да напише, че се усеща признателна за тялото, за което е работила толкоз старателно във фитнеса.

Тя добави, че сега се възнаграждава са постигнатите резултати с тренировките, като качи някое килце, до момента в който яде паста на едно от обичаните си места.

" Чувствам се свободна ", написа Никол на друга от фотосите. Ние пък няма по какъв начин да не създадем асоциация дали тази " независимост " е просто положение на духа, или се усеща по този метод, тъй като към този момент е свободна и от... Григор Димитров.

Сигурни сме, че същата асоциация са си създали и доста други хора, изключително като се има поради написаното под един и от идващите ѝ постове.

" Продължавай да гледаш напред, това е тайната на живота ", гласи текстът под фотографията. Въпреки подозренията ни, до момента в който никой от двамата не удостовери, че към този момент не са двойка, отхвърляме да повярваме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР