Малко след като се появи Даниел, първородният син на Поли

...
Малко след като се появи Даниел, първородният син на Поли
Коментари Харесай

Как се справя Поли Генова с майчинството? И защо Тодор Колев ѝ е зашлевил шамар?

Малко откакто се появи Даниел, първородният наследник на Поли Генова, певицата се върна на работа. " Ако желая нещата да се случат, би трябвало да се науча да жонглирам с тези две функции ", разяснява тя.

Певицата бе част от годишните награди на БГ Радио. А в този момент ѝ следва отново работа - турне.

Даниел, синът на Поли Генова, по всичко проличава, че ще пътува постоянно и интензивно с надарената си майка. Така да вземем за пример в паузите на премиите Поли показа, че го е хранила. 

Певицата обаче споделя, че през цялото време е знаела, че ще е мъчно. " Сега се пробвам да съм търпелива ", добави тя пред NOVA.

Виж още: Поли Генова демонстрира Даниел! Вижте кои звезди го приветстваха!

Поли Генова взе участие в спектакъла " Фалшив воин ", в който феновете могат да се насладят още на играта на Ненчо Балабанов, Хилда Казясан и Димо от P.I.F. 

Именно около тематиката за песните на Тодор Колев Поли Генова описа куриозна история. Оказва се, че двамата са се снимали в един и същи филм. Нещо повече - Поли е изиграла ролята на негов татко във кино лентата.

Само че по сюжет трябвало Колев да ѝ удари пестник. Той по този начин и направил, а шамарът Поли дефинира като " заплашителен ".

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/poli.genova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР