Малко след като Ню Йорк Таймс обяви Азис за музикален

...
Малко след като Ню Йорк Таймс обяви Азис за музикален
Коментари Харесай

Пак Световно Признание За Азис

Малко откакто „ Ню Йорк Таймс ” разгласи Азис за „ музикален деспот ” и го вкара в общ чарт с авторитетни актьори като Дейвид Боуи, фолкидолът стана воин на просторен материал и в английското списание „ Дейзд ” (Dazed). Материалът, озаглавен „ Циганинът гей, който стана най-голямата звезда на България “, стартира с раждането на Азис в Сливенския женски затвор.

„ Имах тежко детство. Децата могат да бъдат доста жестоки. Първо, тъй като бях ром и по-късно поради женствеността ми “, споделя Костинбродския славей.

Когато бил на 8 година и учителят му го попитал: “Какъв искаш да станеш? “, той отвърнал: “Звезда “. „ Дейзд ” наблюдава пътя на триумфа на Азис, без да икономисва етническата му принадлежност и полова ориентировка. Медията е известна с това, че предлага на читателите забавни изявления в региона на музиката, киното, модата, изкуството и голям брой изобретателни хрумвания.

Ето за какво феноменалните достижения на Азис, който покорява с неподражаемия си жанр публиката, не останала незабелязана от английските публицисти. Името му е най-често търсеното в „ Google “ за 2015-а, а парчето му „ Хабиби “ има 27 млн. гледания в YouTube.

Авторът се пробва да изясни на поданиците на кралица Елизабет що за род е чалгата – назовават я микс от ромска, българска и турска музика. Отчитат и обстоятелството, че музикално въздействие върху Васил Боянов-Азис са оказали Мадона и Майкъл Джексън.

„ Като ги гледах, си мечтаех някой ден да се видя на огромна сцена с мрежести чорапогащници и панделки в косите. Понякога съм бил пълен, от време на време слаб, със сини очи, с черни очи. Бил съм жена, бил съм мъж. В живота си – какво ли не съм бил “, изповядва се той пред изданието.

Азис твърди, че живее за момента и че по този начин както през днешния ден е с руса дълга коса, на следващия ден може да се подстриже нула номер и че самичък си е построил стила, написа Пик. „ Може би повода да съм тук, на тази планета, е да оказвам помощ на другите хора да не се опасяват да бъдат разнообразни. И да вървят с вдигнати глави ”, споделя още фолкпевецът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР