Малко след като ни съобщиха намерението си да напуснат кралския

...
Малко след като ни съобщиха намерението си да напуснат кралския
Коментари Харесай

Тайните съобщения на Хари и Меган, разкрити от съда

Малко откакто ни оповестиха желанието си да изоставен кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл ни осведомиха и за това, че съдят английски таблоид. В него бе оповестено писмо, написано от херцогинята на Съсекс за нейния татко, предоставено от самия Томас Маркъл.

Делото към този момент е в съда, а в хода му станаха известни не по-малко забавни детайлности. Според документи, придобили гласност, принц Хари е изпратил няколко известия до бащата на Меган в деня преди сватбата им .

В тях той моли Томас Маркъл да спре да приказва пред медиите, които упреква за раздора сред брачната половинка си и кралското семейство. Документите от делото са доказателство, че принц Хари неведнъж се е опитал да се свърже със своя тъст преди сватбения ден, само че все несполучливо.
 Снимка 461733

Затова и се е принудил да му изпраща известия, които обаче са останали без отговор. Херцогът е бил безапелационен, че в действителност има потребност да приказва с него и не чака извиненията му, тъй като схваща какви са събитията. " Ако обичаш Меган и искаш да оправиш нещата, апелирам те, обади ми се ... Ние не сме ти ядосани, просто желаеме да поговорим ", написа Хари.

Той предизвестява Томас Маркъл, че нови изяви пред медиите няма да му оказват помощ, а единствено ще влошат обстановката. И единствените, които в действителност могат да са му от помощ, са те с Меган, както са се опитвали да бъдат още от първия ден, написа The Guardian.
 Снимка 477096

Вместо да отговори на апелите за прям диалог, бащата на Меган избра да съобщи пред американски таблоид, че е получил сърдечен удар тъкмо преди сватбата. Щом е схванала за случилото се, Маркъл също неведнъж се е пробвала да се свърже с него, предлагайки му помощ и защита . Но още веднъж без отговор.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин означиха рождения ден на кралица Елизабет Втора
Необичайният привет на Хари и Меган към кралицата

И един по-различен празник

Меган е споделила пред съда, че последният й контакт с нейния татко е пропуснато повикване в 5 часа сутринта в деня на сватбата - 19 май 2018 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР