Малко след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на Продължаваме

...
Малко след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на Продължаваме
Коментари Харесай

Петков отговори на Борисов: Време е да направите избор

Малко откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на " Продължаваме промяната - Демократична България " да създадат своя избор и прикани да се откажат от арогантността си, същото направи и съпредседателят на обединението Кирил Петков. Той още веднъж очерта трите вероятни сюжета пред ГЕРБ, които (4 май) и моли да си изберат един от тях.

Според него опциите за избор пред ГЕРБ са следните: да излъчат държавно управление на малцинството или личностите с поддръжката на Движение за права и свободи и Делян Пеевски или поддръжка за държавно управление с втория мандат. Има и трети вид - осъществяване на нови избори, които обаче по думите на Петков ще доведат до загуба на историческо време и европейски средства. Съпредседателят на " Продължаваме промяната " съобщи, че обединението има подготвеност да редактира управническата си стратегия и да включи в нея рекомендациите на ГЕРБ.

" Няма смисъл да се въртим в непрекъснати диалози ", сподели още Петков, макар че в четвъртък (4 май) за разискване на управническата на стратегия. От думите му се разбра, че групировката няма да направи отстъпки за и няма да изтегли другият съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

 Бойко Борисов не утвърждава проектокабинета Бойко Борисов не утвърждава проектокабинета " Денков ", изиска свои министри в него

По-рано през днешния ден обаче Борисов съобщи, че след с представители на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " ИТН " е станало ясно, че изрично държавно управление с втория мандат не може да има, " вероятността е нула ". По думите му в този момент " Продължаваме промяната - Демократична България " имат финален късмет да създадат държавно управление с ГЕРБ.

Партията на Борисов към този момент пристъпи към проект " Б " и стартира обществени,, и " преди връчването на първия мандат за правителтсво, откакто на " Продължаваме промяната - Демократична България ", който изиска да бъде показан, а, след разискването ѝ сред двете обединения. След тях по първични поръчки би трябвало да се проведат и лидерски срещи, само че към този момент от ГЕРБ не споделят по кое време ще бъдат те. Според Борисов към тях ще се пристъпи, откакто всички премислят и узреят за това.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР