Малко след като книжката на сина на Софи Маринова бе

...
Малко след като книжката на сина на Софи Маринова бе
Коментари Харесай

Лоренцо гази закона: Шофира без книжка в София ВИДЕО

Малко откакто книжката на сина на Софи Маринова бе отнета, младежът качи в Инстаграм видео, на което се вижда по какъв начин кара.

Той кара същия Мерцедес, с който опита да избегне инспекция. Лоренцо се движи по Околовръстното на столицата, където през днешния ден имаше голяма запушване поради верижна злополука.

На видеото се вижда и татуировката, която младият мъж има на ръката си. Явно отнетата брошура не пречи на Лоренцо още веднъж да кара. 



Както GlasNews.bgсъобщи Лоренцо бе спрян за инспекция в София този понеделник. Това станало към два часа през нощта в жк „ Студентски град ".  С него била и майка му Софи Маринова.

Лоренцо е отказал да бъде тестван от служителите на реда за опиати. Опитал да избяга от инспекцията, само че не съумял. Полицаи от Седмо районно управление (на МВР) са го настигнали, потвърдиха от столичния КАТ.  По наша информация Софи Маринова се разгневила и почнала да се кара с служителите на реда.

Това лято той споделя още едно видео, което буди въпроси. На фрагментите виждаме зеления " Мерцедес ", който прави дрифтове по улица " Тодоркини кули " в столицата. След свистенето на гуми колата стопира до снимащите,  а от нея излиза Лоренцо. Кадрите са споделени на 24 юни.

 

Случките будят въпроси. За спазването на законите в страната, в която всеки ден има произшествия, а постоянно и жертви поради нарушавания.

Припомняме, че по-рано се появи информация, че 20-годишният наследник на Маринова, е бил разгласен за търсене по отношение на трафик на мигранти. Тогава той и Гринго отхвърлиха това да е истина.



Мерцедесът на Лоренцо без зелено фолио



Лоренцо и татуировката на ръката му - същата се вижда на видеото от Околовръстното

 

 

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР