Малко след като гръмна скандалът между любовницата и съпругата на

...
Малко след като гръмна скандалът между любовницата и съпругата на
Коментари Харесай

Чутовният скандал се разгаря! Любовницата на брадъра Здравко: Да хвърли камък този, който е безгрешен

Малко откакто гръмна абсурдът сред любовницата и брачната половинка на Здравко Василев в Приморско, в драмата се включи и самата фамозна отхвърлена сякаш от брадъра хубавица Божена Делева.

Именно тя е изгората на паметния предприемач от Приморско, която сигурно питае съществени усеща към него, а връзката им е била на показ в града повече от година.

Изтънчената чужденка насочи преди малко следното предизвикателство:

„ Нека хвърли камък този, който е непогрешим! Всеки си има своята съвест и дано да реши съгласно себе си. Помислите преди да пишете нещо какво следствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, само че имайте малко човечност в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, в случай че сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, с цел да ми лепнете подобен етикет. Ако всеки си даде сметка, че в миналото е бъркал няма да се изявява по този метод “, споделя жителката на Приморско, която е пристигнала в дребното курортно градче преди три години дружно със брачна половинка си. Човекът е българин.

Тя отворила тогава туристическа организация за да притегля туристи от своята татковина. Божена живее у нас повече от 10 години, приключила е Бургаския свободен университет. Малко след заселването й в Приморско обаче хубавицата се развежда със брачна половинка си, който си потегля, само че тя остава в градчето, с желание да живее непрекъснато тук, макар че през зимата е прекомерно скучно за нейните явно високи упования, в случай че се съди по външния ѝ тип. Тя няма деца.

Според локални поданици, с които Флагман.бг беседва, Здравко Василев нееднократно е засичан в офиса й още преди година.

Първоначално хората считали, че разискват проблеми на туризма, само че бързо се схванало, че нещата са по-сложни.

Явно и поради това нощес брадърът не конкретизира в своето изказване коя от двете дами е отхвърлената. Съпругата му Христина, която му роди и отглежда трите му деца или словашката хубавица.

От изясненото дотук сигурно излиза наяве, че няма по какъв начин брачна половинка и държанка да се срещнат инцидентно на крайбрежната алея в 2 часа посреднощ без да се стигне до физическия конфликт за сърцето на общия им обичан. Прозира и ситуацията, че сред Божена и Здравко Василев случката не е завършила, щом сред двете дами се е наложил " двубой ", написа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР