Малко след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде молба

...
Малко след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде молба
Коментари Харесай

Петролната асоциация заяви подкрепата си за Делян Добрев

Малко откакто депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде молба за преустановяване пълномощията му на депутат, от Българската петролна и газова асоциация оповестиха поддръжката си за него. Уточнява се, че това е единствената представителна конструкция в бранша течни горива. Такава поддръжка показаха през вчерашния ден и от най-голямата работодателска организация - КРИБ.

Смятаме, че в качеството му на народен представител и ръководител на Комисията по енергетика в Народното събрание господин Добрев е потребен за обществото. Неговите пълномощия в региона на енергетиката са несъмнено потвърдени. Приносът му за развиването на страната - също, написа в известието на асоциацията, в която членуват " Лукойл ", " Петрол ", ОМВ и други търговци с горива.

Два часа откакто Българска социалистическа партия разгласи, че ГЕРБ има " дрийм тийм " в енергетиката, от партията на Бойко Борисов дадоха изключителна конференция, на която зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изиска да зададе няколко въпроса, измежду които и този дали е правилно, че брачният партньор на Корнелия Нинова работи на заплата в " Лукойл "? В спор на ползи ли е Нинова, когато гласоподава в парламентарни законопроекти, свързани с горива и енергетика? Спонсорирала ли е " Лукойл " акция на Нинова и Българска социалистическа партия? ".

В известието на асоциацията се показва че тя е водила потребен разговор с Делян Добрев и когато беше министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първото държавно управление " Борисов ".

Българската петролна и газова асоциация изрично поддържа запазването на господин Добрев на поста ръководител на Комисията по енергетика в Народното събрание. Загубата на специалисти от подобен сан няма да е от изгода нито за страната, нито за нейните жители, нито пък за представителите на енергийния отрасъл, се показва в известието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР