Малко след като би барабана, че е емигрирал, Васил Василев-Зуека

...
Малко след като би барабана, че е емигрирал, Васил Василев-Зуека
Коментари Харесай

Зуека най-после се издаде, че е в Барселона, подготвя завръщане

Малко откакто би барабана, че е емигрирал, Васил Василев-Зуека май към този момент приготвя и триумфално завръщане в страната ни. Той поддържа интерес към себе си с нова галерия, открита тези дни в София. В същото  време се завръща и на сцената със театър, в който играе дружно с Влади Априлов.

Засега представленията ще са по света, само че надали някой ще се изненада, в случай че в напълно скоро време се реалокират и на родна почва. Дългогодишният водещ на „ Господари на ефира ” сякаш към този момент нямаше да се занимава с актьорска работа и щеше да се устоя единствено от продажба на картините си, а в събота заяви пред Би Ти Ви, че се завръща на сцената. Засега той няма да играе в България, само че ще се изявява пред българската общественост зад граница. Представлението, с което ще обикаля света, се споделя „ Ние, българите ”.  В него взе участие и Влади Априлов. Малко преди експлоадирането на пандемията напролет на предходната година двамата направиха премиера на спектакъла си и съумяха да го изиграят 12 пъти пред аудитория при доста огромен триумф. След това обаче светът беше затворен поради болестта и всичко завърши.

Макар публично да е бежанец, Зуека заяви, че приготвя завръщането си към актьорската работа точно с „ Ние, българите ”. Двамата с Априлов репетирали онлайн, като са възнамерявали първите си излизания на сцената за втори и трети октомври във Англия. Занапред били насрочили и други дати, в които ще играят спектакъла, заяви новият бежанец, писа Уикенд.

Освен, че се готви за гастроли по света, Зуека изпрати свои картини за присъединяване в галерия в София. В нея се изложени творби на общо девет създатели, само че името на артиста е най-популярното измежду тях. И преди да разгласи, че напуща страната ни, ползата към картините му беше огромен, главно поради неговата известност. Сега, откакто си подвигна акциите с новината за преселването си в чужбина, се чака цените на платната му да скочат най-малко двойно. Очевидно е, че въпреки сякаш да няма желание да се завръща у нас, звездата съумява ловко да поддържа интереса към себе си. Всичко това е индикация, че въпреки всичко има желание да се завърне „ на бял кон ”, когато реши, че ще има максимален отзив от това.
Засега звездата твърди, че няма да взе участие в новия филм на режисьора Стефан Командарев „ Ало ”, чиито фотоси се чака да стартират напълно скоро в Шумен. Това е последната лента от трилогията, по която режисьорът работи от години. Първите две бяха „ Посоки ” и „ В кръг ”. Зуека взе участие и в двете, само че в този момент Командарев щял да търси различен за ролята, която в началото му бил предложил.

„ Уикенд ” към този момент писа за слуховете, че артистът не смее да живее в България, тъй като го търсят, с цел да го съдят за солидна сума. Причината е, че строителна компания е потърпевша съществено след излъчен репортаж в „ Господари на ефира ” и в този момент притежателят й търси отговорност от всички забъркани в тази ситуация. Говори се, че точно поради страха от правосъден развой звездата крие града, в който се е преместил да живее дружно със своето семейство. Според слуховете обаче това е Барселона. Там живеела сестрата на жена му Ани. Зуека несъзнателно удостовери тези клюки. В деня на изявлението си пред Би Ти Ви – събота, 25 септември, той заяви, че „ нощес ”, т.е. на 24 септември, в града, в който живее, е имало празник до късно пред нощта. Именно в Барселона от 21 до 24 септември се организира годишен фестивал, който е и празник на града.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР