Малко след като бе осъдена за домашно насилие над предишния

...
Малко след като бе осъдена за домашно насилие над предишния
Коментари Харесай

Жана Бергендорф Спря Дрогата И Надебеля

Малко откакто бе наказана за домашно принуждение над предходния си другар – кубинеца Леандър, Жана Бергендорф отпраши да отмаря на родното Черноморие. Кубинецът, с който поп звездата имаше връзка няколко години, подаде тъжба, откакто при величествен скандал в дома й и след приложимост на опиати Бергендорф го бутнала и той счупил краката си.

Жана твърдеше, че точно поради танцьора от еротичната групировка “Максимус” почнала да използва опиати.

След присъдата да заплати на Леандър 3000 лв. скандалната певица отпътува за Лозенец. Компания на изпълнителката правеше не някой задушлив мачо, а нейният 8-годишен наследник Леон. Наесен русокосото момченце ще е третокласник в Дания, където живее с баща си Стефан, само че прекарва лятната почивка с майка си Жана.

Нейната майка Анита, която работи като таксиджийка, също се включва в грижите по хлапето.

Бергендорф и синът и се предвижаха из родното Сен Тропе със сребрист автомобил комби. Онзи ден певицата паркира возилото си в центъра на курортното градче и потеглиха на разходка с Леон.

Облечен в жабешкозелена тениска и дънкови бермуди, малчуганът не откъсваше взор от смарт телефона си и крачеше, забил взор в джиесема си, написа Уикенд. Майка му бе издокарана в контрастност с неговите спортни облекла. Ефектната й зелена рокля се пука по шевовете от наедрелите й форми.

Според осведомени с житието-битието на скандалджийката след раздялата с Леандър, Жана към този момент била чиста и не шмъркала кокаин. Той убивал апетита й и по този начин тя не пълнеела. По времето, когато певицата се друсала, тежала не повече от 60 кг, отбелязва изданието.

Сега, когато спряла, тя качила към 20 кг. Въздържанието й от опиати обаче се отразява зле на тялото й. Откакто е чиста, Жана има забележителен вкус и хапвала много. Най-очевидно е напълняването й в нормалните за всички дами елементи – дупето, бедрата и корема.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР