Малко след изтичането на информация за процесорите Intel Core от

...
Малко след изтичането на информация за процесорите Intel Core от
Коментари Харесай

Процесорът Intel Core i7-9700K се очаква да има 8 ядра с поддръжката на Hyper-Threading

Малко след приключването на информация за процесорите Intel Core от 9-то потомство китайският портал HKEPC разгласява нови данни за тези процесори.

Изданието цитира тайвански производители на дънни платки, съгласно които новото потомство десктоп процесори на Intel ще дебютира през втората половина на 2018 година. Новата фамилия чипове ще бъде управлявана от процесора Core i7-9700K , с осем ядра и поддръжка на многопоточност. По този метод, процесорният колос за по-малко от две години съумя двойно да увеличи броя на процесорните ядра в своята всеобща десктоп платформа.



В същото време решенията от семействата Core i5 и Core i3, също като своите прародители ще имат шест или четири физически ядра, само че ще усъвършенствани и ще поддържат технологията Hyper-Threading за многопоточна обработка на данните.

Според предварителна информация, процесорите Intel Core от 9-то потомство ще се базират на микроархитектурата Ice Lake , при която се употребява 10 нанометров софтуерен развой и са съвместими с чипсетите от продуктовата линия 3хх. Информацията е неофициална и е допустимо да съдържа грешки.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР