Малко след 8 часа тази сутрин в дежурната оперативна част

...
Малко след 8 часа тази сутрин в дежурната оперативна част
Коментари Харесай

Тир се преобърна на „Хемус“, няма пострадали

Малко след 8 часа тази заран в дежурната оперативна част на ОДМВР- Шумен бил признат сигнал за зародил пътен случай на км 355+700 на Автомагистрала „Хемус“ / в посока към гр. Варна на към километър край бензиностанция ОМВ преди Нови пазар.

 img-a414c0d235c1992cc25d680c2f4e510b-v Към мястото на произшествието са ориентирани екипи на полиция и пожарна. След идване пътните служители на реда открили, че лидер на товарен автомобил Ивеко с варненска регистрация се преобърнал върху пътното платно, като част от каросерията била в насрещната лента за придвижване.

Водачът А.К. /54г./ от Аксаково не е потърпевш. Правоспособен е, тестван е за алкохол, съществуване не е открито. Движението се реализира през различен маршрут, пътни служители на реда контролират колите и ги насочват през етапна връзка.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен се обръщат с молба към водачите да съблюдават напътствията на екипите на „Пътна полиция“. Установени са водачи, които са навлезли в насрещната лента за придвижване на Автомагистрала „Хемус“, като към тях ще бъде взето отношение по Закона за придвижване по пътищата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР