Малко след 22 часа на 24 юли в РУ Труд

...
Малко след 22 часа на 24 юли в РУ Труд
Коментари Харесай

Изрод опита да изнасили възрастна жена край Пловдив


Малко след 22 часа на 24 юли в районно управление (на МВР) Труд е постъпил сигнал, че стара жена от село Строево е била нападната от чужд мъж в дома си. Пристигналият на мястото екип заварил 77 годишната Стоила П. в безпомощно положение с забележими следи от принуждение по тялото. Възрастната жена била приета в болница в болнично заведение за обзор и лекуване, където е оставена под лекарско наблюдаване с множествено повърхностни пострадвания и три фрактури по лявата и ръка, само че без заплаха за живота. Незабавно е образуван екип за изясняване на всички обстоятелства и условия към закононарушението.

На местопроизшествието са осъществени процесуално-следствени дейности, формирано е досъдебно произвеждане по член 129 Ал 1 от Наказателен кодекс. Своевременно са подхванати незабавни оперативно-издирватени дейности за определяне на причинителя.

В резултат на осъществената за малко време огромен размер работа криминалисти на районно управление (на МВР) Труд и бранш " Престъпления срещу личността " към ОДМВР Пловдив са открили съпричастността към действието на 34 -годишния локален гражданин Димитър З.,който е арестуван в полицейски арест в началото за период до 24 часа.

В хода на досъдебното произвеждане, което се води под наблюдаване на Районна прокуратура, следва привличане на лицето в качеството му на обвинен за осъщественото закононарушение и задържането му за период до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР