Малко след 21 часа снощи Луната влезе в своята пълна

...
Малко след 21 часа снощи Луната влезе в своята пълна
Коментари Харесай

Започна Жътварската луна

Малко след 21 часа нощес Луната влезе в своята цялостна фаза. Пълнолунието продължава три дни, а специфичното тук е, че тъкмо тази луна се назовава Жътварска.

Името идва от настъпването на есента, защото това е първото пълнолуние след септемврийското равноденствие. Характерно е, че ще заспивате доста мъчно, а през деня ще бъдете по-емоционални и конфликтни. Причина за това е смяната, която ни кара да реагираме. Наложително е да се настроим от лятото към есента и зимата.

Според астролозите Жътварското пълнолуние оказва мощно въздействие върху прочувственото ни положение. Луната в този момент е в Овен, което също има връзка с връзките сред хората. Бъдете деликатни, с цел да не се стигне до спорове и недоразумения, които могат да разклатят и най-стабилната връзка. За да нямате катаклизми в любовния живот, би трябвало да деянията мъдрост и самообладание.

 Снимка 315689

За да не изпаднете в интервал на меланхолия или потиснатост, които са доста присъщи за есента, са извънредно подобаващи разходките в природата, йогата и медитацията. Хранете се добре, със сезонни артикули и пийте витамини. Това ще помогне на тялото ви да се адаптирате към зимния сезон сполучливо.

Освен Жътварската луна, пълнолунията през годината имат още по-интересни наименования по отношение на интервала, в който се случват. Такива са Вълчата , Ягодовата, Цветната луна и други. Ще ви разкажем за тях в идващ материал по тематиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР