Малко след 21 часа на 29 декември момче е простреляно

...
Малко след 21 часа на 29 декември момче е простреляно
Коментари Харесай

Охранители спасиха простреляно момче в Лозенец

Малко след 21 часа на 29 декември момче е простреляно в столичния квартал "Лозенец ". Kуршумът задейства алармата на офис наоколо и това избавя и живота му.

Двама охранители, отзовали се на сигнала, му оказват първа помощ. Ако не е била светкавичната реакция на гардовете, раненият в артерията на бедрото, е щял да издъхне от кръвозагуба за няколко минути.

Момчето е било простреляно от 33-годишен мъж, който не бил удовлетворен от вдигнат звук. Стрелецът към този момент е арестуван от полицията.

"При идване на място видяхме момчетата на булеварда, направи ни усещане окървавеното момче. Първата реакция ни беше да повикаме Бърза помощ от две места, с цел да може по-бързо да реагират лекарите, по-късно потърсихме някакъв метод да му пристегнем раната и да спрем кървенето ", показа охранителят Цветомир Иванов пред Bulgaria ON AIR.

Гардовете обясниха, че момчето е припаднало за известно време, а по-късно се е свестило.

Охранителят Венелин Иванов разяснява в "България заран ", че в досегашния си петгодишен опит не е виждал такава обстановка и раненият не е бил в положение да приказва и да опише какво се е случило.

Двамата обясниха, че не се усещат като герои, тъй като всеки естествен човек би оказал помощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР