Малко след 19. 30 часа снощи на пътя от Добринище

...
Малко след 19. 30 часа снощи на пътя от Добринище
Коментари Харесай

Все повече и все по-опасно! Наркотици сред децата ни! Ученик от Професионалната гимназия по енергетика в Банско задържан дрогиран зад волана

Малко след 19. 30 часа нощес на пътя от Добринище за хижа Гоце Делчев служители на реда стопираха за инспекция лек автомобил " Пежо " 206, ръководен от възпитаник в Професионалната гимназия по електроника и енергетика /ПГЕЕ/ в Банско,научи Struma.com. Опитните ченгета забелязали, че водачът се държи несъответстващо и неотложно създали тест за приложимост на опиати.

Оказал се позитивен за канабис. Ученикът, който е от петричко село, е арестуван, автомобилът му е дерегистриран. Образувано е досъдебно произвеждане. Това е следващият случай, в който полицията в Пиринско задържа малолетни лица с опиати. Миналата седмица Struma. com заяви за поразителен случай в Математическата гимназия в Благоевград, където бе арестуван единадесетокласник с канабис в двора на учебното заведение.

Обиск в дома на ученика разкрил огромно количество опиат, подготвен за продажба. Дни преди този момент 14- годишно момче от НХГ Благоевград изпадна в тежко положение след хапче екстази, а 15 година момиче бе задържано в парк " Ловен дом " с канабис в ученическата си чанта. Снощи към 22.30 часа отново в един от парковете на Благоевград бе хванато малолетно момче,което признало,че държи в себе си канабис...

Подобни случаи има на територията на всички общини в района, малолетни са залавяни с дрога и в Хаджидимово, Сатовча, Гърмен, Гоце Делчев, региони, които дълго време се опазваха от разпространяването на опиатите. Предвид зачестилите случаи от РУО Благоевград излязоха с ултиматум към всички образователни заведения в област Благоевград за завишаване на контрола и предварителната защита на казуса измежду учениците.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР