Малко след 18:00 часа снощи пред БНТ се проведе ,,Гражданска

...
Малко след 18:00 часа снощи пред БНТ се проведе ,,Гражданска
Коментари Харесай

Ден 121: Протестът продължава, никой не може да обяви края му

Малко след 18:00 часа нощес пред Българска национална телевизия се организира,,Гражданска Панорама ", проведена от съдружие " Боец ", съобщи Българска национална телевизия.

От трибуната на митинга бяха коментирани настоящи публични тематики, както и метода, по-който ще продължат протестните дейности.

Събитието беше подкрепено и от майките от " Системата ни убива ". " Гражданска Панорама ".

,,Гражданска Панорама " е част от самодейността на Граждански конгрес „ Орлов мост”, която гражданско съдружие БОЕЦ провежда, дружно с представители на „ Орлово гнездо”, " Обществен контрол”, „ Граждански мегдан” и „ Зелен Младост ".

Симпатизантите на БОЕЦ останаха пред Националната телевизия, с цел да посрещнат и изпратят участниците в предаването " Панорама " и с цел да изкажат различни отзиви по тематиките от деня, съобщи БНР.

След 20:00 часа протестиращите шестваха до Министерския съвет, където още веднъж желаеха оставката на държавното управление.

Студентите дадоха обещание, че всяка сляда ще продължат да вземат участие в демонстрацията на " Правосъдие за всеки " пред Съдебната палата и показаха, че в четвъртък е проведен митинг през постройката на МОН, където студенти ще обсъдят проблемите във висшето обучение у нас, съобщи Фрогнюз.

Майките от " Системата ни убива " изрично обявиха, че митингът не е на никого и ще продължи. Подобни слова се чуха и от адв. Велислав Величков, който също взе думата. Юристът от " Правосъдие за всеки " уточни, че митингът ще продължи и никой няма право да афишира неговия край.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР