Малко след 10 часа днес полицейски служител, ангажиран с охрана

...
Малко след 10 часа днес полицейски служител, ангажиран с охрана
Коментари Харесай

Гласоподавател зашлеви шамар на зам.-председател на избирателна комисия


Малко след 10 часа през днешния ден полицейски чиновник, зает с защита на секция в селото подал сигнал на мобилен екип за зародило напрежение в помещението за гласоподаване.

По негови данни сред гражданин на селото и член на секцията зародил спор на висок звук. На място незабавно е дошъл преносим екип. Изяснено било, че в секцията влезнал да гласоподава 37- годишен гражданин. Докато си изчаквал реда за гласоподаване чул, че заместник-председателя на комисията прави забележка на различен гласоподавател, който съпровожда майка си и й давал инструкции по какъв начин да гласоподава. Мъжът му споделил да не прави забележки на хората в селото, обменили си реплики, след което 37- годишният блъснал пестник на заместник-председателя на изборната комисия.

Напуснал помещението и се отправил в незнайна посока. В хода на подхванатите незабавни дейности на полицията причинителят е открит и арестуван за период до 24 часа в РУ- Шумен.

След задържането ми е обезпечена опция и право да упражни правото си на глас. За осъществено закононарушение по член 325 и член 131 т.12 от Наказателен кодекс, нанесена телесна щета по хулигански подбуди е формирано досъдебно произвеждане. Случаят е докладван на районна прокуратура -Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР