Малко се смущавам, защото втората книга винаги е най-важна и

...
Малко се смущавам, защото втората книга винаги е най-важна и
Коментари Харесай

Або за втората си книга Тука е така: Идеята беше да събера изконно наши си неща, които хората не вярват, че са се случили

Малко се разстройвам, тъй като втората книга постоянно е най-важна и има упования, основани от първата, само че мисля, че ще ги оправдая. Това сподели преводачът, редактор, радиоводещ и създател на сборника разкази " Тука е по този начин " Або в предаването " Куфарът на фокус " на Радио " Фокус " .

Сборникът включва 14 описа.

" Идеята беше да събера изконно наши си неща, които фактически са неповторими в други страни и за които когато съм разказвал в чужбина, хората не имат вяра, че са се случили. Много от тези истории са съответни, доста от читателите ще си ги спомнят и ще се припознаят в тях. Разказал съм да вземем за пример за първия път, в който карах, което се случи, когато бях на 14 години. Един мой непосредствен другар, който е една година по-малък от мен, беше откраднал колата на татко си. Беше ни натоварил в колата пет-шест индивида и когато излязохме на междуселския път, всички се изредихме да караме ", описа Або.

Той изрече специфични благодарности на Деси Васова за корицата. " Исках корицата да бъде доста безредна, каквито са разказите и езикът вътре. Успяхме да реализираме този безпорядък по един доста изящен метод ", съобщи създателят.

" Тука е по този начин " ще бъде пусната на книжния пазар във вторник, а премиерата й ще бъде на 18 април в 18:00 часа в клуб " Паве ".  

Ася АЛЕКСАНДРОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР