Малко са родните силиконки, които могат да бъдат рекламни лица

...
Малко са родните силиконки, които могат да бъдат рекламни лица
Коментари Харесай

Деси Фотосесията отрече: Няма филтри в скулите! А останалите 4 операции?

Малко са родните силиконки, които могат да бъдат рекламни лица на клиники по естетическа хирургия, само че Деси Фотосесията е измежду тях. Да, обаче моделката съобщи, че в лицето си няма безусловно никакви филъри. 

Това стана в Instagram, където тя отговори на въпроси на почитатели, които пък от своя страна я дефинираха за образец за подражателство на 18-годишните девойки. Но за филърите: по думите на Деси огромните скули стоят жестоко. " Не одобрявам огромни скули ", съобщи тя, само че пък вметна, че преди години си е правила, само че от дълго време всичко се е разградило. 

Виж още: Напълно гола и без задръжки: Появи се скандално видео с Благовеста Бонбонова

Така обаче остава въпросът какво се е случило с лицето на Деси, която единствено преди няколко години изглеждаше като напълно друг човек:

Фотото нагоре е от нейния профил, като годината е 2016-та. Според изявления на родни таблоиди става въпрос за 4 интервенции, измежду които и на скули. Останалите са нос, устни и очи. Става въпрос за интервенции на стойност 20 хиляди лева Което както и да го погледнем, не е прекалено много за процедури на 4 области. 

Виж още: Виктор Стоянов го прави по 6 пъти дневно! Ергенът се прехласна по Марта, била друга

Моделката е признавала за силикона в бюста си. Всъщност даже го разяснява в последната порция от въпроси и отговори в Instagram, където съобщи, че имплантите по никакъв метод не са се отразили на здравето ѝ по негативен метод. 

Изображение: https://www.instagram.com/desi_dimitrov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР