Малко са местата в света, на които Bugatti Chiron може

...
Малко са местата в света, на които Bugatti Chiron може
Коментари Харесай

Собственик на Bugatti Chiron вдигна 414 км/ч км/ч на аутобана

Малко са местата в света, на които Bugatti Chiron може в действителност да се развихри, само че немската мрежа от аутобани е едно от тях. Собственикът на Chiron Радим Пасер неотдавна разви скорост от 414 км/ч (257,2 мили/ч) на сектор от известната автомагистрала без ограничавания покрай Витенбург, Германия. Очевидно, като се има поради религиозният звук на видеото, което Пасер е направил, Исус е желал от него да кара толкоз бързо.
 width=
Пасър е остарял ценител на този род. Преди това той е достигнал 250 мили/ч (402.3 км/ч) на същия сектор от аутобана със своя Veyron - малко по-малко от оптималната скорост на този автомобил от 254 мили/ч. Това изискваше няколко опита заради неоптимални метеорологични условия и проблем със скоростната кутия на Veyron, само че този път той изпрати Chiron в Молсхайм за инспекция, с цел да е сигурен, че ще се оправи със задачата.

Както е показано в къс видеоклип от канала на Пасер в YouTube, Chiron потегля по аутобана рано сутринта, с цел да избегне трафика, съпроводен от Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo и Bentley Flying Spur. Passer реализира оптималната си скорост от 257 мили/ч без забележими проблеми.



Източник: motorauthority.com
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР