Малко са изпълнителите, които успяват да шокират не само един,

...
Малко са изпълнителите, които успяват да шокират не само един,
Коментари Харесай

За първи път: Вижте кой се яви в „Гласът на България

Малко са изпълнителите, които съумяват да шокират освен един, двама, само че и четиримата треньори в музикалното шоу „ Гласът на България ”.

А 18-годишната Соня от Бургас направи точно това. Появата й на сцената провокира потрес измежду всички, защото с изключение на тембърът й, и цялостната й визия „ крещяха “, че пее момче. Точно противоположното на случилото се с миналогодишния участник в „ Гласът “ Никола Константинов, за който треньорите бяха уверени, че е момиче.

Симпатичната бургазлийка, която има удивителна аналогия със международната звезда Джъстин Бийбър, хвърли в ужас Камелия, Поли, Иван Лечев и Графа, откакто обратно на упованията им сподели, че не е момче, а момиче.



Те много се смутиха от обстановката, защото до този миг се обръщаха към нея в мъжки жанр. Приятелите на Соня пък разкриха пред водещия Павел, че тя постоянно бива бъркана както с момче, по този начин и с любимеца си Джъстин Бийбър, тъй че е привикнала с сходни реакции. Без да се впечатлява изключително от шока, който провокира на сцената, тя избра тима на Поли Генова, написа блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР