Малко са хората, като Си Ем Пънк, които имат поглед

...
Малко са хората, като Си Ем Пънк, които имат поглед
Коментари Харесай

UFC раздават много пари под масата?

Малко са хората, като Си Ем Пънк, които имат взор и са работили с двама от най-големите в развлекателния бизнес - Дейна Уайт и Винс Макмеън.

Времето, което Пънк прекара в UFC е много малко в сравненеи с това, което прекара в организацията WWE, само че разреши на кечиста да съпостави двата свята и по какъв начин най-голямата ММА организация в света развива бизнеса си.

В скорошно изявление Пънк съпостави работата си с Винс Макмеън и Дейна Уайт, като показа че последният е много по-щедър.

" Ако в действителност би трябвало да съпоставям двамата, бих споделил че Дейна е по-щедър. Дейна прави доста неща за бойците, които остават скрити зад кулисите. Мисля, че се раздават много пари в съблекалните, за които хората не знаят, а в това време подлагат на критика Дейна поради ниските заплати. Разбира се и аз мисля, че заплатите им би трябвало да са по-високи обаче. Но постоянно той се гневи против това, когато някой се оплаква от ниска заплата, тъй като знае че малко по-рано му е дал на същия 250 000 $ 'под масата', само че не може да приказва за това. И въпреки всичко би било добре да заплаща повече на бойците, а те от своя страна да си създадат синдикат. "

За парите 'под масата' в организацията е ясна обществена загадка. Знае се, че бойци като Франк Мир и Лиото Мачида са прибирали чекове за по 1 милион $ поради положително показване в Октагона. За тези скрити заплащания ставаше дума и в едно от многочислените каузи против организацията, когато някогашния мачмейкър Джо Силва разкри малко повече информация за тях.

" При всеки дуел имаше обособени възнаграждения - обособени от бонусите за нокаут и показване на вечерта. Това бяха екстра бонуси, които се раздаваха на бойците, " изясни преди година Силва. " Например даден войник губи, само че прави атрактивна борба и получава като подарък 3000 $ в допълнение. Друг пък получава 10 000 в допълнение. И по този начин се случваше с всички участници в цялата файт карта. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР