Малко прекалих, призна Виктория Капитонова за участието си в Ергенът.

...
Малко прекалих, призна Виктория Капитонова за участието си в Ергенът.
Коментари Харесай

Виктория Капитонова проговори за Александра, мрази ли я и поискала ли ѝ е прошка

" Малко прекалих ", призна Виктория Капитонова за присъединяване си в " Ергенът ". Рускинята е осъзнала, че държанието ѝ в някои моменти не е било вярното и съжалява за някои сценки.

Виктория показа в изявление, че в действителния живот не би се държала по този начин с различен човек, визирайки обстановката с Александра Гърдева.

Виж още: Махане на ребра, премахване на пениси и още... Това са хората с най-странните пластични операции 

" Никога не бил изпаднала в такава експанзия в същинския живот, тъй като мога да стана и да си потегли, а там – не. Трябваше да се боря, да си демонстрирам възприятията изцяло. Ако ги пазех в себе си, аз щях да съм ревлата. Съжалявам за лисването с чашата, не е било красиво, не ми отива това държание, само че се случи и това е ", съобщи Виктория и добави, че към момента не се е извинила на Алекс, само че би го направила персонално.

" Бих се извинила персонално на Алекс, не я ненавиждам. Малко прекалих ", сподели още риалити звездата.

Виж още: Галин се изрече: " Тия сатанисти не съумяха да ме зарибят, да сложат будка за кебапчета "

Полезната блогърка показа, че не е очаквала успеха, тъй като била сигурна, че Виктор ще избере Александра. " Бях поласкана, че получих последната роза, бях щастлива. До някаква степен беше заслужена и се веселя, че завоювах първия сезон на шоуто ".

Виктор и Капитонова не са били интимни отвън шоуто. Рускинята призна, че не се вижда като гадже или брачна половинка на Виктор, само че го харесва за другар.

Изображение: https://www.instagram.com/reserve_victoriakapitonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР