Малко преди смъртта си венецуелска моделка е записала шокиращо видео,

...
Малко преди смъртта си венецуелска моделка е записала шокиращо видео,
Коментари Харесай

Шок! Моделка качи брутално ВИДЕО 18+, в което се оплаква, че гаджето й я бие! Скоро я откриха мъртва без очи залята с киселина!

Малко преди гибелта си венецуелска моделка е записала шокиращо видео, в което безусловно не може да бъде разпозната. В края на предходната година Кени Финол бе брутално пребита, след което решила да пусне това послание, в която изяснява, че й би трябвало време да се възвърне и да напусне страната. На фотосите можете да видите, че лицето на жертвата е доста подуто и изцяло покрито с кървави разливи, оповестява Mirror.

Кени споделя, че е била пребита от приятеля й Брайън Морисио Гонзалес, който набутал револвер в устата й и заплаши да я убие. Четири месеца по-късно, наоколо до учебно заведение в Мексико, бе открит осакатеният мъртвец на момичето. На главата й имаше пластмасова торба, лицето й бе полято с киселина, а очите й бяха пробити. Идентифицираха жертвата по пръстовите й отпечатъци.

 Фото © Соцсети

Брайън Гонзалес е началник на незаконния картел " La Union Tepito ", занимаващ се с изнудване, трафик на опиати и похищение. През септември 2017 година Кени, която мечтаела да бъде като Парис Хилтън, се разделила с него. Скоро Брайън почнал връзка с друго момиче.
" Живеех с него и няколко пъти той умъртви пред очите ми. За него убиването беше занимание ", споделя Кени.

 Фото © Соцсети
Фото © Соцсети

Същия ден Кени сподели на приятелите си, че Гонзалес я е извикал и споделил: " Вече не те одобрявам, убих ги всички, с цел да те предупредя... Ти си последваща ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР