Малко преди обявяването на карантина почти навсякъде по света заради

...
Малко преди обявяването на карантина почти навсякъде по света заради
Коментари Харесай

На гости в дома на Дакота Джонсън

Малко преди оповестяването на карантина съвсем на всички места по света поради все по-бързото разпространяване на новия ковид, Дакота Джонсън предложения на посетители екипа на Architectural Digest, който има достойнството да прегледа и покаже на почитателите на актрисата дома ѝ в Лос Анджелис.
 В дома на Майкъл Корс
В дома на Майкъл Корс

Как наподобява апартаментът на един дизайнер

Пред изданието Дакота споделя, че се реалокира тук преди пет години и това е първата къща, която купува, тъй като се влюбва в нея от пръв взор. Страшно доста ѝ харесва, че има доста прозорци и зеленина и че влиза толкоз доста естествена светлина.

Цяла стена от дневната ѝ е с големи входни порти, което е едно от неповторимите неща в дома на Джонсън. Както самата тя дефинира жилището си - " то е като сбъдната фантазия за къщурка на дървото. Или на лодка. "

View this post on Instagram
A post shared by Simon Upton (@simonuptonphotos) on Mar 11, 2020 at 11:58am PDT

Дакота Джонсън наема компанията за интериорен дизайн Pierce & Ward, с цел да трансформира дома в нейната " цитадела ", като главните акценти са дървото и камъкът.

Много от мебелите и аксесоарите в дома ѝ са винтидж. Актрисата споделя, че доста си пада по такива неща. Една от огромните ѝ пристрастености са винилите и тя има огромна сбирка от тях.

View this post on Instagram
A post shared by Simon Upton (@simonuptonphotos) on Mar 12, 2020 at 9:22am PDT

Сред обичаните ѝ занимания е и готвенето. Споделя, че откровено се любува да го прави в своята зелена кухня, която обожава най-много поради прелестния цвят, който е избрала. Допълва, че в никакъв случай не е разбирала за какво хората събират толкоз доста чаши и чинии, които на процедура не употребяват, само че признава, че самата тя към този момент има доста посуда, която държи единствено за хубост.

В градината си актрисата пък има маса, направена от дървения материал от яхтата на Уинстън Чърчил, както и ужасно доста растения, огромна част от които е садила тя самата.

View this post on Instagram
A post shared by Simon Upton (@simonuptonphotos) on Mar 11, 2020 at 12:52pm PDT

" Този дом е моята котва ", споделя Джонсън на Architectural Digest, до момента в който гордо им демонстрира градинските си мебели.
 В дома на Лили Олдридж
В дома на Лили Олдридж

Как наподобява къщата на един " ангел "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР