Малко преди началото на сезон 2021 Герхард Бергер сподели, че

...
Малко преди началото на сезон 2021 Герхард Бергер сподели, че
Коментари Харесай

Верстапен е готов да се бори за титлата

Малко преди началото на сезон 2021 Герхард Бергер показа, че не е уверен в способността на Макс Верстапен да се бори за купа във Формула 1. Само два старта след началото на шампионата някогашният Гран при водач промени мнението си, пишат сътрудниците от clubs1.bg.

„ Макс е узрял за битка да купата. Сега има нужните привички, скорост и подобаваща машина “, показа Бергер.

„ Моторът на Хонда към този момент не отстъпва по мощ на Мерцедес, а Ейдриан Нюи е конструирал доста бърз автомобил, който от началото на сезона се бори за положителни резултати. Понастоящем Люис [Хамилтън] е малко по-напред, само че Макс ще го догони. Способен е да реализира превъзходни резултати “, добави той пред Шпорт Билд.

Самият Верстапен остана внимателен в изявленията си и след успеха си на пистата Имола.

„ Страхотно е да се борим с Люис и Мерцедес, които преобладават от толкоз време и са толкоз сложен за побеждаване противник. Така че резултатите от първите две съревнования са доста, доста обещаващи, само че няма никакви гаранции. Сезонът е в действителност дълъг. Ние просто би трябвало да продължим да работим настойчиво. Необходимо е да реализираме спомагателен прогрес “, сподели още водачът на Ред Бул.

Бергер пък изрази мнение и по отношение на сложното начало на сезона за Себастиан Фетел с новия му екип Астън Мартин.

„ От персонален опит знам, че в един миг пикът на формата минава. Това би трябвало да се има поради. Но в случай че един водач към момента обича спорта, въпреки всичко може да реализира триумфи “, изясни австриецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР