Малко преди началото на събитието CES 2020: компанията Samsung анонсира

...
Малко преди началото на събитието CES 2020: компанията Samsung анонсира
Коментари Харесай

CES 2020: удивителните телевизори на Samsung

Малко преди началото на събитието CES 2020 : компанията Samsung анонсира няколко нови модела тв приемници, като всичките са много необикновени.
Sero


Този тв приемник до момента се продаваше единствено в Южна Корея, а в този момент Samsung започва неговите продажби и в другите страни. Той е насочен на първо място към младежите, които са привикнали да гледат видеа на смарт телефоните си във отвесна ориентировка. Разбира се, дисплеят на този тв приемник може да бъде завъртян и хоризонтална ориентировка.



Sero има екран с размер на диагонала 43 инча при 4К резолюция. Мощността на 5-каналния тон е 60 W. Използва се QLED и се поддържа стрийминг от мобилни устройства благодарение на приложението Galaxy to the TV и технологията AirPlay.
The Frame


От тв приемниците серия The Frame се предлага модели с размер на екрана от 32 до 72 инча. Те имат напълно тънки LED панели с 4К резолюция и поддържат режима Art Mode 3.0, който извежда на екрана на тв приемника изображения според от художествения усет на потребителя.
The Wall


Телевизорите от серията The Wall имат големи екрани с размер на диагонала 75, 88, 93, 110, 146, 150, 219 и даже с 292 инча. Те оферират извънредно висококачествено изображение, посредством потреблението на технологията MicroLED с обособена подсветка на всеки пиксел. По този метод се обезпечава в действителност черен цвят и се изключва прегарянето на пикселите от непрекъснатото проявление на статични детайли.
QLED 8K TV


Телевизорите QLED 8K TV поддържат технологията AI ScaleNet, която извежда на екрана 8К изображения посредством конвертиране на 4К. Те работят под ръководството на операционната система Tizen и поддържат Гугъл Assistant и Amazon Alexa. Звуковата 5.1 система е вградена в екрана и обезпечава реален обемен тон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР