Малко преди да бъде обявен за мъртъв, Алексей Навални е

...
Малко преди да бъде обявен за мъртъв, Алексей Навални е
Коментари Харесай

НОВА ВЕРСИЯ: Навални убит, за да бъде предотвратена размяната му?

Малко преди да бъде разгласен за мъртъв, Алексей Навални е бил на косъм да бъде освободен при замяна на пандизчии, твърди помощник на някогашния главен съперник на режима на Путин.
Според Мария Певчих договарянията за предаването на Алексей Навални и двама американски жители в подмяна на Вадим Красиков, (Федералната работа за сигурност, основният правоприемник на КГБ) в немски арест, са били в последния стадий по време на неговото гибелта на някогашния главен съперник на режима на Путин.
Алексей Навални беше разгласен за мъртъв на 16 февруари, до момента в който беше затворен в наказателна колония в Арктическия район. В смъртния акт се споделя, че съперникът на Путин е умрял от естествена гибел, само че поддръжниците му отхвърлят тази версия.
Мария Певчих не уточни имената на двамата американски жители, които са щели да бъдат разменени дружно с Навални, само че американски чиновници са декларирали в предишното, че се пробват да издействат освобождението на журналиста Евън Гершкович и някогашния морски пехотинец Пол Уилън.
„ Алексей Навални можеше да седне на този стол тъкмо в този момент, тъкмо през днешния ден. Това не е фигура на речта, можеше и трябваше да се случи “, сподели Певчих във видео, излъчено в YouTube.
„ Навални трябваше да излезе през идващите няколко дни, тъй като получихме решение за освобождението му при замяна. В началото на февруари на Путин беше препоръчано да позволи замяна сред палач, офицер от ФСБ Вадим Красиков, който излежава присъда в пандиза в Берлин, и двама американски жители и Алексей Навални “, уточни още тя.
Певчих също сподели, че има удостоверение, че договарянията за обмена са били във финалната фаза вечерта на 15 февруари. В основата им е бил точно българинът Христо Грозев, излиза наяве още от видеото.
Алексей Навални, добави тя, е погубен ден по-късно, тъй като Владимир Путин не може да толерира опцията да бъде свободен.
Мария Певчих сподели още, че съдружниците на Навални работят от началото на широкомащабната война в Украйна, с цел да го измъкнат от Русия посредством замяна на пандизчии, включваща „ съветски шпиони против политически пандизчии “.
Тя сподели, че се е опитвала да откри медиатори, даже се е обърнала към починалия американски посланик Хенри Кисинджър.
Говорител на немското държавно управление сподели в понеделник, че е осведомен с известията за замяна на пандизчии, която е трябвало да разреши освобождението на Алексей Навални, само че посочи, че не може да разяснява тази информация сега, оповестява Reuters, съгласно Agerpres.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР