Малко преди 9:00 часа днес част от екипа на Димитър

...
Малко преди 9:00 часа днес част от екипа на Димитър
Коментари Харесай

Автомобили от цялата страна атакуват НДК

Малко преди 9:00 часа през днешния ден част от екипа на Димитър Бербатов, в лицето на Стилиян Петров, Мартин Петров, Георги Градев и Борис Станков, дойде пред НДК и се насочи към входа на постройката. Минути по-късно се появи и изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов, който в неофициален диалог съобщи пред наш кореспондент, че през днешния ден конгрес няма да има.

Автомобили от цялата страна са почнали да стопират пред НДК, само че не е ясно дали тъй като чакат конгрес, или поради оповестената футболна конференция. Сектор “Г”, които обявиха, че ще се появят в поддръжка на Бербатов, към момента не са пристигнали. Има и извънредно мощни полицейско наличие.

Както е известно, през днешния ден трябваше да се организира конгреса на БФС, който обаче бе отсрочен на първи март от централата, защото има няколко каузи от опозицията против вписването на Борислав Михайлов след последния конгрес на 12 октомври предходната година. Димитър Бербатов и екипа му обаче са сигурни, че в зала №3 на НДК ще има конгрес, който ще бъде извоюван от голмайстор №1 на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР