Малко преди 12 часа вчета на телефон 112 постъпил сигнал

...
Малко преди 12 часа вчета на телефон 112 постъпил сигнал
Коментари Харесай

Играчка-плачка! Хлапета пратиха ченгета за зелен хайвер в Монтанско

Малко преди 12 часа вчета на телефон 112 постъпил сигнал от хлапе, показало се за 12-годишно от Вършец. Детето споделило, че се намира пред клон на банка в курортния град и че от вкъщи му е осъществена кражба на 2 преносимия компютър и мобилен телефон.
Сигналът неотложно е предаден на чиновници на районното ръководство в курортния град. Те отишли на посоченото в сигнала място, само че не разкрили никого. След извършено следствие станало ясно, че известието е подадено от две локални хлапета на 13 и 12 години.
При извършената сказка с тях пред контрольор от детска педагогическа стая и родителя на едното момче е открито, че сигналът, подаден на ЕЕН 112 от двете момчета, е с погрешно наличие.
По случая е формирана кореспонденция.
Това е втори случай единствено за ден в Монтанско, в който чиновници на Министерство на вътрешните работи са пратени за зелен хайвер на подправени сигнали. Както BulNews.bg заяви, късно нощес няколко екипа на пожарната стремително се отзоваха на сигнал за дерейлирал и пламнал трен край село Медковец. Когато пристигнали обаче се оказало, че гори единствено суха трева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР