Малко преди 12 ч. на обед Румен Радев и Илиана

...
Малко преди 12 ч. на обед Румен Радев и Илиана
Коментари Харесай

Какви бяха реакциите около второто встъпване в длъжност на президента?


Малко преди 12 ч. на обед Румен Радев и Илиана Йотова прекрачиха прага на президентството и публично встъпиха в служба за втори мандат. Да ги посрещнат пред президентската институция и да участват на формалната гала, пристигнаха публични лица, представители от инициативния комитет на Румен Радев, както и доста жители.

Именно те дадоха оценки за работата на президента и му пожелаха да работи за одобряване на престижа на България.

От пристигналите да посрещнат Румен Радев и Илиана Йотова пред президентството се чуха доста пожелания и съответни рекомендации към президента.

В предаването " Тази събота " президентът в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев, съобщи, че през втория мандат Радев ще бъде друг президент.

“През първия си мандат Радев се бореше за властта - получи я. Сега той към този момент има безспорната власт и може да направи каквото си изиска с страната. Той е мощният човек на деня. След като има цялата власт, би трябвало да покаже, че е държавник”, разяснява Плевнелиев.

„ Ако е имало разделяне, а такова има - то не е направено от президента. Разделителните линии минават през чутовната беднотия на българите “, сподели доктор Цветеслава Гълъбова, член на инициативния комитет Радев-Йотова.

„ Потърси се разделяне, което откри изражение в извънредно ниската изборна интензивност. Знаете, че това е президентът, който дружно с държавното управление, са определени с минимална легитимност “, съобщи политологът проф. Румяна Коларова.

Новият петгодишен мандат на новите остарели стопани на " Дондуков " 2 стартира под съпровода на духова музика и шпалир от гвардейци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР